WegeMaluch.pl

FB TW G+ Zarejestruj Rejestacja / Login

Artykuły

Kapuśniak z młodej kapusty

 

Kapuśniak z młodej kapusty. Kuchnia wegańska. Przepis na danie dla dziecka od roku wzwyż życia.

od roku wzwyż

wegańska

jajek, mleka, miodu

40 min.

Trudność - trudnosc1
trudnosc1

Ilość porcji - 5
 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Kapuśniak z młodej kapusty przygotujesz w

Warzywa pokroić, zalać wodą (ok. 2 litry) i gotować do miękkości. Dodać liście laurowe, ziele angielskie i cząber. Przed końcem gotowania dodać pokrojone parówki i koperek.
Zagotować i doprawić do smaku.

 

 


Warzywa pokroić, zalać wodą (ok. 2 litry) i gotować do miękkości. Dodać liście laurowe, ziele angielskie i cząber. Przed końcem gotowania dodać pokrojone parówki i koperek.
Zagotować i doprawić do smaku.


Kapuśniak z młodej kapusty. Przepis wegetariański dla dziecka od roku wzwyż życia.

1/2 główki młodej kapusty
włoszczyzna
3-4 ziemniaki
cebula
pęczek koperku
2 sojowe parówki
2-3 ziarna ziela angielskiego
1/2 łyżeczki cząbru
2 liście laurowe
sól, pieprz


Przepisy wegetariańskie

 

 







Cieszymy się, że tu trafiłaś / trafiłeś.

Prowadzimy prace nad przygotowaniem wersji mobilnej portalu wegemaluch.pl

Ta wersja platformy mobilnej jest w fazie testów! Prosimy o cierpliwość! (niektóre funkcje mogą nie działać w tej chwili)

 

Wegemaluch.pl Udostępnia materiały na licencji CC BY-NC-ND 4.0 Międzynarodowe. Materiały nieoznaczone CC BY-NC-ND 4.0 - Copyright by WegeMaluch.pl & MagYa 2011-2014. All rights reserved.

Wróć na górę

O Wegemaluch    O Nas    Regulaminy    Polityka Prywatności    Reklama    Promocja    Patronat    Admin    Kontakt    Faq    RSS    Toolbar

coffe Jesteś pewny by przełączyć w wersję dla komputerów stacjonarnych PC?